Lewis Hamilton esitti epäilyksensä – tästäkö Ferrarin etulyöntiasema johtuu?

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen Lewis Hamilton uskoo Ferrarin etumatkan kauden 2019 auton kanssa johtuvan tallin strategisesta linjauksesta viime kaudella.

Hallitseva maailmanmestari Hamilton epäilee Ferrarin siirtäneen työvoimaa aiemmin kesken viime kauden tämän kauden auton kehittämiseen merkittävän etulyöntiaseman saavuttamiseksi.

Lewis Hamilton vierailee MotoGP-kauden avauksessa – hinku päästä ajamaan kova

– Kauden aikana töitä maailmanmestaruuden eteen tekee valtava määrä ihmisiä. Jos näyttää siltä, että ei voitakkaan mestaruutta, varotoimenpiteenä saatetaan siirtää henkilöstöä pois aiemmin, Hamilton pohti Sky Newsille.

– Todennäköisesti he aloittivat auton kehittämisen vähintään kuukauden meitä ennen, kun me keskityimme vielä täysillä mestaruuden varmistamiseen, Hamilton jatkoi.

Ferrari oli viime kaudella alkukaudesta selvästi Mercedestä edellä autonsa kanssa, mutta saksalaisvalmistajan sitkeä kehitystyö alkoi kantamaan hedelmää loppukaudesta, ja Ferrari jäi jalkoihin.

– Resursseja on kuitenkin rajallinen määrä. On tehtävä päätös, että haluaako varmistaa senhetkisen maailmanmestaruuden vai perääntyä ja taata seuraavan kauden menestyksen, Mercedes-kuski analysoi.

Lewis Hamilton mielissään F1-sarjan uudesta sääntömuutoksesta – kuntosali käynyt tutuksi britille