F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton kertoo uusien sääntöjen mahdollistaneen erilaisen treeniohjelman brittikuskille. Tämä näkyy miehen olemuksessa ja itseluottamuksessa.

Hillitäkseen kuljettajien paikoin liian pitkälle mennyttä painonpudotusta sääntöjä muutettiin siten, että jatkossa kuljettajat varusteineen punnitaan yhdessä.

Painoraja kuljettajalle, ajoasulle, haalarille ja penkille on 80 kiloa, joka on sama kaikille. Mikäli joku kuljettaja pääsisikin tämän alle, asetetaan hänelle lisäpainoja.

F1-supertähti Lewis Hamilton sai lisenssin uuteen hurjaan harrastukseen

Hamilton kertoo sääntömuutoksen antaneen hänelle mahdollisuuden muokata omaa valmistautumistapaansa tulevaan kauteen. Punttisali on käynyt tutuksi, ja lihasmassaa on kertynyt lisää useita kiloja.

– Tunnen itseni vahvemmaksi ja iskukykyisemmäksi kuin kertaakaan aiemmin urallani, Hamilton kertoi Sky Sportsille.

F1-mestari Lewis Hamilton esitteli pianonsoittotaitojaan – videosta tehtiin heti hauska muokkaus

Hamilton pitää uutta sääntömuutosta tervetulleena asiana. Hänestä vanha sääntö ei palvellut tarkoitustaan.

– Jotkut kuljettajat joutuivat tekemään todella huolestuttavia asioita, jättämään aterioita väliin ja muuta sellaista pitääkseen huolen, ettei paino nousisi yhtään liikaa. Sen vuoksi kaikkien energiatasot eivät olleet aina kohdillaan. Tämä on parempi ratkaisu kuljettajille, Hamilton kertoo.

Lewis Hamilton sai uuden hulppean työsuhde-Mersun – 580 hevosvoimaa!