F1-sarjan pyrkimys houkutella uusia nuoria faneja lajin pariin ei ole ainakaan vielä onnistunut. Uudet katsojalukemat kertovat lajin fanikunnan koostuvan edelleen vanhemmista katsojista.

F1-sarjan tutkimusjohtaja Matt Roberts paljasti Redditissä järjestetyssä Q&A-keskustelussa F1-sarjan katsojakunnan keski-iän olevan 40 vuotta. Alle 25-vuotiaiden osuus katsojakunnasta on vain 14 prosenttia, mitä voidaan pitää hälyttävänä. Samaan aikaan yli 55 vuotiaiden osuus kaikista katsojista oli 17 prosenttia.

Laji on pyrkinyt houkuttelemaan nuorempaa katsojakuntaa pariinsa jo pitkään. Formula ykkösiä on yritetty tehdä houkuttelevammaksi ja näkyvämmäksi nuoremmille katsojille esimerkiksi sosiaaliseen mediaan panostamalla.

Roberts vakuuttaa sarjan panostavan jatkossakin nuorten saamiseksi kiinnostumaan lajista. Samalla laji haluaa päästä uusille markkina-alueille ja kasvattaa osuuttaan potentiaalisesti suurissa paikoissa, kuten USA:ssa ja Kiinassa.