Ferrarin salaperäinen toiminta puhututtaa F1-varikolla. Belgiassa talli jatkoi arveluttavia toimiaan hieman aiempaa erilaisin menetelmin.

Uutisoimme jo aiemmin, kuinka Ferrari asentaa toistuvasti jääpussin auton ilmanottoaukon päälle. Moni on epäillyt kyseessä olevan paitsi keino viilentää moottoriin virtaavaa ilmaa, myös suoranainen hämäys.

Belgiassa jääpussi oli korvattu pyyhkeellä, mutta se oli asetettu suoraan auton päällä olevan kameran ylle. Näin ollen kameran kuva pimeni mekaanikoiden huoltaessa autoa varikolla.

Samaan aikaan katseet ovat kiinnittyneet auton rattiin. Siihen on ilmestynyt kaksi ”uloketta” kuljettajan kädensijan kohdalle. Niiden arvellaan olevan piilonappuloita, mutta tarkoitusperästä kenelläkään ei ole tietoa.

Arvailuna on esitetty nappien auttavan tallia jollakin keinolla lähdöissä. Onko nappien piilottamisessa sitten kyse jostain sääntöjen rajamailla olevasta, on mysteeri kaikille.

Motorsport.comin italiankieliseltä sivustolta löytyy erinomaisia kuvia niin kameran päälle heitetystä pyyhkeestä kuin myös salanappuloista. Katso ne täältä.