Force India jatkaa taisteluaan oikeudestaan kisata vielä tällä kaudella F1-sarjassa.

Uutisoimme aiemmin tänään, että nykyisellä nimellä ilmoitettu talli ei enää omista kalustoa, jolla se voisi kilpailla sarjassa, vaan kaluston omistaan Lawrence Strollin yritys, joka osti kaluston pelastaakseen tallin. Strollin omistamalla yrityksellä ei ole puolestaan kilpailulupaa F1-sarjaan, vaan se on tallin vanhoilla omistajilla.

Racefans-sivuston mukaan talli hakee poikkeuslupaa saada kilpailla nykyisellä nimellään tulevan viikonlopun Belgian GP:ssä ja mahdollisesti myös Italian GP:ssä.

Racefansin lähteiden mukaan talli voisi aloittaa puhtaalta pöydältä heti, kun kaikki epäselvyydet on selvitetty. Se tarkoittaisi kuitenkin uutta nimeä ja sitä myötä myös kaikkien MM-pisteiden menettämistä.

Talli menettäisi myös mahdollisuuden sarjan jakamiin palkintorahoihin, jotka koostuvat televisiointioikeuksista. Tallin on täytynyt saada pisteitä vähintään kahdella edellisestä kolmesta kaudesta saadakseen pisteitä. Uudelle tallille tämän kauden loppu olisi ensimmäinen kausi, joten se voisi saada palkintorahoja aikaisintaan vuonna 2020.