F1-kuski vaihtaa tallia kesken kauden? Saattaa avata Robert Kubicalle paluun F1-kisakuskiksi

© Kuva: Getty Images

Force Indian konkurssilta pelastanut Lawrence Stroll osti tallin omaa poikaansa ajatellen. Omistajamuutoksella on tarkoitus Lance Strollin jatko F1-sarjassa.

Strollin johtaman ryhmittymän voitto (uutinen) selvitystilaan ajautuneen tallin rahoittamisesta on turvannut tallin jatkon. Kun raha ei ole enää toiminnan jatkamisen este, voi talli keskittyä sekä loppukauteen että ensi vuoteen.

Lance Stroll on tallin toinen kuljettaja ensi kaudella, mutta oston myötä Twitteriin levisi spekulaatioita, joissa epäiltiin Williamsilla kisaavan kanadalaisen vaihtavan työnantajaa välittömästi. Sarjan pohjalle vajonnut perinteinen brittitalli ei tyydytä suoritustasollaan Strollin perhettä, joten parempien tulosten toivossa sopimus voitaisiin mitätöidä jo kesätauon aikana.

Mikäli Stroll vaihtaisi tallia, myllertyisivät kuljettajamarkkinat jälleen. Tilaa joutuisi antamaan joko Sergio Perez tai Esteban Ocon, ja myös Williams joutuisi etsimään uuden kuljettajan.

Yksi mahdollisuus olisi vaihtaa kuljettajia päikseen. Williams saattaisi myös nostaa varakuljettajansa Robert Kubican kisakuljettajaksi.