Motorsport Weekin toimittajan Phillip Hortonin ja Autosportin tietojen mukaan Williams-kuski Lance Strollin isän Lawrence Strollin johtama sijoittajaryhmä on ostanut Force Indian F1-tallin.

Uutisoimme aiemmin sisäpiiritiedoista, joiden mukaan Stroll oli aikeissa ostaa tallin muiden sijoittajatahojen kanssa. Nyt villit huhut vaikuttavat käyneen toteen.

Autosport uutisoi tiistaina illalla Force Indian oston vahvistumisesta. Strollin lisäksi sijoittajaryhmässä ovat mukana liikemiehet Andre Desmarais, Jonathan Dudman, John Idol, John McCaw Jr., Michael de Picciotto ja Silas Chou.

Moottoriurheilutoimittaja Horton kertoo Twitter-päivityksessään Strollin vetämän sijoittajaporukan maksavan kaikki Force Indian velat pois.

– Force Indian johtoporras ja Lawrence Strollin johtama sijoittajien ryhmä ovat päässeet sopimukseen Force Indian tulevaisuuden varmistamisesta. Kaikki 405 työpaikkaa ovat pelastettu. Kaikille luotonantajille maksetaan velat takaisin kokonaisuudessaan, Horton kirjoittaa.

Phillip Horton

@PHortonF1
Force India management backed by a consortium of investors, led by Lawrence Stroll, have agreed a deal with the joint administrators to secure the future of Force India. All 405 jobs saved. All creditors to be paid in full.