Red Bullin australialaistähti Daniel Ricciardo kertoi C Morelle oman kantansa kohutusta yhteenotosta Valtteri Bottaksen kanssa.

Mercedeksen kotimaisen tähtikuskin paketti levisi ikävästi Unkarin F1-kisan lopussa, kun hän kolaroi ensin Sebastian Vettelin kanssa ja pian vielä Ricciardon kanssa.

Vaikka kontakti Vettelin kanssa ei ollutkaan niin kyseenalainen, oli törmäys Red Bull -kuskin kanssa auttamattoman pahan näköinen kolari.

FIA:n toimitsijat ilmoittivat pian tilanteen jälkeen ottavansa kolarin tutkintaan.

Ricciardon mielipide tästä tilanteesta oli selvä – aussitähden mukaan hän antoi suomalaiselle tarpeeksi tilaa.

– Menin ulkopuolle ja jätin tilaa. Tietenkin jo itsessään sen vuoksi, että hänellä olisi tilaa, jos hänen renkaansa lukkiutuisivat hieman, Ricciardo avasi C Morelle.

– En ollut väärässä, hänen renkaansa lukkiutuivat. Tietenkin ulkopuolella otetaaan aina vähän riskiä, mutta kaveriin pitäisi kuitenkin pystyä luottamaan, Red Bull -kuski muistutti.

Australialainen vakuutti, ettei tilanteessa ollut mitään selvää. Mies ei ollut erityisen halukas selvittämään asiaa kisatoimitsijoiden kanssa.

– En halua mennä puhumaan toimitsijoille. Älkää laittako minua sinne. Päästäkää minut kotiin, lähden lomalle, huumorintajustaan tunnettu Ricciardo letkautti.

– Minulla olisi vielä tiistaina testit. Haluatko sinä testata minun puolestani? Olen kysellyt sitä kaikilta. Kuka haluaisi testa autoani? Minä haluan lomalle, aussikuski vitsaili.