McLarenin alkukausi on lähtenyt liikkeelle koviin odotuksiin nähden latteasti. Se on saanut tallin henkilökunnan nouemaan jo nykyistä johtoa vastaan.

Valmistajien sarjassa viidentenä oleva brittitalli ei ole pystynyt lunastamaan tavoitteitaan alkukauden aikana. Tallin vauhti oli Kanadassa kaukana edes keskikastin kärkitaistosta, ja kisan jälkeisessä palaverissa tallipomo Eric Boullier myönsi syyn olevan kaikille arvoitus.

Daily Mail kertoo Boullierin lausahduksen aiheuttaneen tallni henkilökunnassa suuren tunnereaktion. Lehden mukaan Boullierin puhetta kuunnelleet työntekijät raivostuivat avoimesti syyttäen nykyjohtoa kyvyttömäksi johtamaan tallia.

Lehden mukaan henkilökunta aikoo vaatia tallia pestaamaan takaisin entisen tallipomon Martin Whitmarshin, joka sai väistyä tallista Ron Dennisin otettua vallan takaisin tallissa kaudella 2014. Pitkän uran brittitiimissä tehnyt Whitmarsh toimi tallipäällikkönä 2009-2013.