Raju ratkaisu! Citroenin rallitalli antoi kuskilleen kenkää – syynä ”liialliset kolarit”

© Kuva: Getty Images

Citroenin WRC-talli on antanut potkut kuljettajalleen Kris Meekelle. Syynä brittikonkarin irtisanomiselle oli liiallinen kolarointi ja heikot tulokset.

Meeken kausi on ollut vaikea. 38-vuotias brittikuski on ollut mukana monissa kolaroissa, joista viimeisin Portugalin MM-rallissa vei miehen sairaalaan.

Ranskalaisvalmistajan tehdastallin päällikkö Pierre Budar kertoi Motorsportille, että Meeke erotettiin tallista ”turvallisuussyistä”.

– Tämä ei ollut helppo päätös, sillä se vaikuttaa kuskiin ja kartanlukijaan, mutta se perustuu vahvasti turvallisuussyihin, joita minun on mietittävä tallipäällikkönä, Budar valotti potkujen taustoja.

Citroenin tiedotteen mukaan Meeke irtisanottiin ”liian suuren kolareiden määrän vuoksi, joista osa oli todella vakavia ja olisivat voineet aiheuttaa vakavia seuraksia koko henkilöstölle”.

Meeke oli ajanut Citroenin tehdastallissa jo kaudesta 2013 lähtien. Vuoden 2016 hän ajoi Citroenin kakkostallissa Abu Dhabi Totalissa, mutta palasi ranskalaisten ykköstalliin viime vuonna. Pohjois-irlantilainen ei saavuttanut tallin riveissä viidettä sijaa parempaa sijoitusta MM-taistelussa.

Lähde: Motorsport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.