McLarenin tallipäällikkö Eric Boullier uskoo olevansa oikea mies johtamaan tallin vielä takaisin Formula 1:n huipulle.

McLarenin kausi on ollut toistaiseksi pettymys tallin tavoitteisiin nähden. McLaren asetti tavoitteekseen kärkitallien saavuttamisen, kun se sai Renaultin moottorin Hondan tilalle. Lopputuloksena on kuitenkin ollut se, että heidän autonsa on ollut huonoin Renault-moottorilla kulkevista menopeleistä.

Tämä ei ole saanut kuitenkaan Boullier’ta epäilemään itseään.

– Kyllä, uskon siihen (että pystyn johtaa). Olen aiemmin johtanut, elvyttänyt ja rakentanut uudelleen useita talleja ja olen voittanut heidän kanssaan kaikissa kategorioissa, Boullier sanoi asemaansa liittyvistä kysymyksistä.

Boullier’n mukaan tallin kehityskohdat ovat selkeät ja niitä on alettava työstämään.

– Tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä. Meidän on parannettava luotettavuutta ja suorituskykyä. Nyt sarjassa on talleja samalla moottorilla, joten meillä on vertailukohtia.