Force Indian F1-tallin osaomistaja ja johtaja Vijay Mallya on eronnut sisäpiirilähteiden mukaan tehtävästään tallin johtaportaassa.

Arvostettu F1-toimittajien ryhmä Formula Money paljasti torstaina päivällä Twitterissä saaneensa käsiinsä intialaispohatan erohakemuksen.

Formula Money

@FormulaMoney
BREAKING: Here's a nice Twitter #F1 exclusive. Vijay Mallya has stepped down as a director of Force India...

Kuten uutisoime aiemmin, tallin omistajaa Mallyaa epäillään Britanniassa ja Intiassa vakavista talousrikoksista (linkki uutiseen). Suuri osa intialaismiljonäärin varoista on jäädytetty oikeuden toimesta.

Myös Force Indian F1-talli on ajautunut pahoihin taloudellisiin ongelmiin omistajansa rikossotkujen vuoksi. Uutisoimme aiemmin, että talli myönsi tarvitsevansa pikaista hätärahoitusta toimintansa jatkamiseksi (linkki uutiseen).