© Kuva: Getty Images

Kuva: F1-mestari muisti koskettavsti neljä vuotta sitten menehtynyttä isäänsä: ”Jos olen puoliakaan kuin hän…”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

F1-maailma menetti yhden iloisimmista kasvoistaan tasan neljä vuotta sitten, kun Jenson Buttonin isä John Button menehtyi 70 vuoden ikäisenä.

Isä seurasi poikansa tekemisiä formulavarikolla tarkasti, ja sosiaalisesta ja seurallisesta entisestä kilpa-autoilijasta pidettiin laajalti myös muiden tallien ja kuljettajien keskuudessa.

John Button menehtyi oudoissa olosuhteissa palatessaan illalliselta kotiinsa. Button löydettiin makaamasta elottomana kotitalonsa edustalla ilmeisesti kaatumisesta seuranneen pääniskun seurauksena. Tarkempaa selitystä illan tapahtumien kulusta ei ole koskaan annettu.

Isän menehtyminen oli kova shokki Jensonille Buttonille. Hän ajoi kauden 2014 pinkillä kypärällä kunnioittaakseen näin isäänsä. Lisäksi kauden 2009 maailmanmestari on kehunut isäänsä toistuvasti maasta taivaisiin.

Kuolinpäivän vuosipäivänä Button on muistellut isäänsä koskettavalla viestillä Instagram-tilillään. Kuvassa iloinen John poseeraa ilmeisesti Japanissa neljän naishenkilön seurassa.

– Isä elementissään! Neljä vuotta sitten menetimme ihmisen, jota minulla oli ilo ja kunnia kutsua isäkseni. Jos olen puoliakaan siitä mitä hän oli, lapseni tulevat olemaan erittäin onnekkaita, Jenson Button muistaa koskettavasti isäänsä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon