Force Indian ranskalaislupaukselta kova vaatimus tallinsa ensi kaudesta – nämä kilpailijat huolettavat

© Kuva: Getty Images

Force Indian on onnistuttava täydellisesti ensi kaudella kaikilla osa-alueilla, intialaisomisteisen tallin tähtikuski Esteban Ocon latasi tuoreessa Motorsport.tv:n haastattelussa. Ranskalaiskuljettajaa huolestuttaa kovimpien kilpailijoiden vakuuttavan teknisen kehityksen matkassa pysyminen.

– Toivon, että pystymme aloittamaan kauden paremmin, sillä McLaren ja Renault ovat tulossa takaisin. Meidän on oltava pelin huipulla. Meidän on oltava täydellisiä kaikessa, Ocon vaati kysyttäessä Force Indian ensi kauden lähtökohdista.

Force India sijoittui kauden päätteeksi MM-pisteissä toistamiseen neljänneksi. 21-vuotias kuljettajalupaus oli suurimmaksi osaksi tyytyväinen kauteensa, mutta näki myös parantamisen varaa.

– Onhan tämä ollut loistava kausi. Kehityin mukavasti kauden mittaan. Alussa oli vähän vaikeampaa, kun hain vielä hieman paikkaani. Onnistuimme löytämään tiimin kanssa yhteisen sävelen, ja se oli hienoa, Ocon hehkutti.

Ocon oli erityisen ylpeä Force Indian onnistumisista Malesian, Japanin, Meksikon ja Texasin osakilpailuissa.

– Meillä oli mahtavia yksittäisiä kisoja kauden mittaan, kuten Malesia, Japanissa, Meksikossa ja Austinissa. Uskon todella, että kaivoimme autoista irti kaiken, mitä siitä on mahdollista ottaa. Teimme loistavaa työtä tiimimme kanssa, formulalupaus kiitteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.