Vaikka Sebastien Ogier varmistikin sunnuntaina rallin maailmanmestaruuden Walesissa, pääsi kisassa juhlimaan myös toinen Ford-kuski upeaa suoritusta. Walesilainen Elfyn Evans otti, kuinkas muutenkaan kuin kotikisassa uransa ensimmäinen voiton näytöstyyliin.

Hiljalleen jo kohti uutta kautta katsova valopilkku oli ilmeisen hämillään voitosta. Hän hehkutti suoritusta tallin nettisivuilla vuolaasti.

– Onnistuin vaivoin pitämään kyyneleet poissa podiumilla. Tämä tuntuu hyvältä, Evans hehkutti.

– Olen ehdottomasti enemmän voitonnälkäinen, joten odotamme ja katsotaan, mitä ensi vuonna on varastossa. Nyt kun olen tuntenut tämän tunteen, haluaisin toistaa sen!

Hiipien MM-sarjassa jo viidenneksi nousseen Evansin voitto kotiyleisön edessä tuli upealla tavalla. Walesilainen nimenomaan ajoi voittoon, eikä hän esimerkiksi noussut ykköseksi muiden epäonnen takia.