Max Verstappenin auto petti jälleen hollantilaisen Belgian GP:ssä. Keskeytys oli hollantilaiselle jo kauden kuudes. Verstappenin jokainen keskeytys on ollut seuraus auton tekniikan pettämisestä.

Verstappenin auton ongelmat ovat pienoinen mysteeri, sillä Red Bull -tallin toinen kuljettaja Daniel Ricciardo ei ole lainkaan kärsinyt vastaavista ongelmista pitkin kautta.

Verstappenin tuorein keskeytys käynnisti keskustelun siitä, onko hollantilaisen aggressiivisella ajotyylillä ja lukuisilla keskeytyksillä yhteys.

– Se on pötyä. Max ei voi tehdä mitään. Ei hän voi murtaa materiaalia ajamalla liian kovaa. Kaikki tiedämme sen: hänen materiaalinsa ei ole yksinkertaisesti tarpeeksi laadukasta, Max Verstappenin isä, ja entinen F1-kuski Jos Verstappen täräytti.

Isä-Verstappen ei voi uskoa Red Bullin tasoisen tallin kärsivän toistuvista moottoriongelmista.

– On vaikeaa pitää itsensä motivoituneena, kun kohtaa jatkuvasti näitä ongelmia. Hän on aika-ajoissa tallitoveriaan puoli sekuntia nopeampi ja aivan Ferrarien kannassa. Kuuden tai seitsemän kilpailussa ajetun kierroksen jälkeen hän on radan sivussa. Tämän ei pitäisi olla mahdollista, varsinkaan tallissa, joka kuuluu sarjan kärkeen.

Lähde: Autosport