© Kuva: Getty Images

Testikuljettaja haluaa ajaa F1:ssä ensi kaudella – usea talli kiinnostunut

McLarenille tällä kaudella yhden MM-pisteen ajanut Stoffel Vandoorne haluaa ajaa ensi kaudella F1-sarjaa. Vandoorne jatkaisi mielellään McLarenilla, mutta muutkin tallit ovat esittäneet kiinnostuksensa nuoresta belgialaisesta.

Vandoornen sopimus on katkolla tähän kauteen McLarenin kanssa, mutta hän haluaisi mielellään jatkaa tallin kanssa yhteistyötä.

– Minä todella haluan olla tässä tiimissä ensi vuonna. Olen käyttänyt paljon aikaa insinöörien kanssa. Uskon, että minulla on ollut täydellinen valmistautuminen, Vandoorne sanoi Motorsportille.

McLaren-kuljettaja Jenson Buttonia on huhuiltu siirtyvän Williamsille ensi kaudella. Se on myös lisännyt spekulaatiota siitä, että Vandoornelle avautuisi paikka McLarenilta ensi kaudella. McLarenin toisena kuljettajana jatkaa ensi kaudella Fernando Alonso.

Useat F1-tallit ovat olleet kiinnostuneita Vandoornesta. Yksi kiinnostunut talli on esimerkiksi Renault, jossa molempien kuljettajien sopimus on katkolla tähän kauteen.

– Rakastaisin ajaa tässä tiimissä, mutta kuten olen aina sanonut, jos jostain syystä se ei onnistuisi, olen iloinen, että on myös muita vaihtoehtoja tarjolla, Vandoorne sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!