© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen myönsi rehellisesti MTV Sportille: ”Se on kilpa-ajoa”

Kimi Räikkönen ajoi upean kisan Unkarissa. 14. lähtöruudusta itsensä kuudenneksi taistellut Jäämies oli kuitenkin harmissaan kisan jälkeen.

Räikkönen ja Max Verstappen ottivat kovasti yhteen kisan viimeisillä kierroksilla. Räikkönen ei saanut ohitettua Verstappenia, sillä nuorukainen piti tiukasti Räikkösen takanaan.

– Minun mielestäni hän lähti vasemmalle ja minä yritin sitten oikealta. Sitten hän huomasi ja tuli eteen. En minä voi siinä kuin yrittää väistää. Yritin välttää osumisen, mutta sitten se osui. Sen jälkeen oli vähän hankalampaa, Räikkönen kommentoi MTV Sportille.

– Kerran yritin vielä ja silloin meinasi taas käydä samalla tavalla, Räikkönen jatkoi.

Räikköseltä kysyttiin, oliko Verstappenin toiminta hyväksyttävää.

– Se on kilpa-ajoa. Toki täytyy muistaa se, että kun toinen on tehnyt päätöksensä, niin se on tosi vaikeaa vaihtaa sitä enää, Räikkönen totesi.

Räikkösen kilpailu oli kuitenkin todella hieno. Räikkösen vauhti oli aivan kisan kärkeä. Harmitukseksi jäi kuitenkin lauantain epäonnistunut aika-ajo.

– Auto toimii koko kisan hyvin, se oli pirun hyvä! Sääli, ettei pystytty taistelemaan paremmista sijoituksista eilisen jälkeen, Räikkönen harmitteli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!