McLaren-pomo luottavaisena uuden auton suhteen: ”Tiedämme auton olevan parempi kuin viime vuonna”

Surkean viime kauden kokenut McLaren vaikuttaisi olevan oikealla tiellä autonsa parantamisen suhteen, uskoo tallin kilpailutoimenjohtaja Eric Boullier.

– Kaikki saamamme luvut käyvät yhteen sen kanssa, mitä odotamme, Boullier kommentoi ESPN:n mukaan tänään käynnistyneiden talvitestien ensimmäisen puoliskon jällkeen.

– Talven työ perustetaan odotuksille ja simulaatioille ja se on hyvä merkki ja tarkoittaa, että työkalumme toimivat oikein. Se meinaa, että tiedämme automme olevan parempi kuin viime vuonna, Boullier lisää.

Talli ajoi 35 kierrosta ensimmäisen osion aikana. Enemmän olisi Boullierin mielestä kuitenkin enemmän.

– 35 kierrosta ei ole pars mahdollinen, mutta saimme ainakin katettua ison osan suunnitelmistamme, hän kommentoi.

Viime kaudella suurta epäluotettavuutta osoittautunut Hondan voimanlähde ei ainakaan vielä pettänyt, mutta Boullier ei ala spekuloimaan sen kummemmin uuden Hondan hyvyydellä.

– En kommentoi moottoria sen kummemmin, muuta kuin että se toimi tänä aamuna, mikä on hyvä. Minä olen vastuussa auton rungosta, kuljettajista ja sen sellaisesta. Tällä osa-alueella yritämme päästä tavoitteisiimme, mutta moottoripuolesta pitää kysyä Hondalta. Voitamme, jahka meillä on paras kuski, paras runko, paras tiimi, paras auto ja paras moottori, Boullier summaa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.