Manor-talli menettää kaksi tärkeää johtohahmoaan, kun tallipäällikkö John Booth ja urheilutoimenjohtaja Grame Lowdon jättävät tallin, väittää Autosport.

Marussian F1-tallin kaaduttua kaksikko oli suuressa roolissa pitäessään F1-tallin rippeet toiminnassa mukana. Kaksikko onnistui saamaan taakseen Stephen Fitzpatrickin, joka rahoittaa nykyisen tallin toimintaa. Ilman Boothia ja Lowdonia Manoria tuskin radoilla nähtäisiin.

Talli on ollut tällä kaudella selkeästi heikoin, mutta se on matkalla oikeaan suuntaan. Talli solmi yhteistyösopimuksen Mercedes-moottoreista ensi kaudeksi, minkä lisäksi myös teknistä osaamista on vahvistettu roimasti.

Autosportin mukaan kaksikko on kuitenkin ajautunut törmäykskurssille Fitzpatrickin kanssa siitä, kuinka tallin toimintaa tulisi viedä eteen päin jatkossa. Tilanne on äitynyt niin pahaksi, ettei kaksikko tule jatkamaan tiimin palveluksessa, ellei ihmettä tule tapahtumaan.

Autosportin mukaan kaksikon lähdöllä voi olla vielä suuret vaikutukset talliin, sillä moni tallin henkilökuntaan kuuluva saattaa myös jättää tallin seuraten johtajiensa esimerkkiä.