Takavuosina F1-talli McLarenin lääkärinä tunnetun tohtorin Aki Hintsan yritys Hintsa Performance rupeaa tarjoamaan jatkossa valmennuspalveluksiaan kaikkien käyttöön.

Hintsa Performance rupeaa yhteistyöhön HeiaHeia-urheilupalvelun kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda kaikille tarjole kansainvälisten huippujenkin valmennukseen käytettäviä metodeja, joiden kehittämisessä Hintsalla on ollut suuri merkitys.

Hintsa toimi McLarenin F1-tallin lääkärinä kaikkiaan yhdentoista kauden ajan. F1-varikoilta mies poistui kauden 2013 päätteeksi. Hintsan palveluksia ovat käyttäneet muun muassa Mika Häkkinen, Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton.

McLaren Group

@McLarenGroup
Good news for an old friend of McLaren - Dr Aki Hintsa makes world championship coaching available to all online.