Marussia-tallille Suzukan GP:stä tulee tunteellinen. Viime vuoden kisassa Jules Bianchi loukkaantui vakavasti ja hän menehtyi pitkän koomajakson jälkeen menneenä kesänä.

– Positiivisen Singaporen viikonlopun jälkeen lähdemme Japaniin toiveikkaana. Kuitenkin viime vuoden karmea onnettomuus tekee koko viikonlopusta tunteellisen meille – ei sitä asiaa voi paeta, tallin päällikkö John Booth kertoi kisaennakossaan.

– Monet tämän vuoden henkilökunnastamme oli täällä myös viime vuonna – mukaan lukien tämän vuoden kuljettajamme Will Stevens ja Alexandre Rossi, jotka olivat tuolloin testikuskejamme. Jules on mielessämme jokainen päivä. Hän on ikuisesti suuri osa tätä tiimiä. Muistomme hänestä ovat onnellisia ja voimme juhlia hänen hienoja saavutuksiaan autollamme ja muistella nautittavia aikoja yhdessä.

– Olimme Julesin talli ja pyydän jokaista kunnioittamaan sitä tänä viikonloppuna ja antamaan meille mahdollisuuden käsitellä paluuta Suzukaan yksityisesti tallin sisällä. Automme ovat kantaneet Julesin nimeä aina onnettomuudesta lähtien ja kilpailemme hänen muistonsa kunniaksi tänä viikonloppuna.

Lähde: Formula1.com.