McLarenin tallipäällikkö Eric Boullier on antanut vihjeen, että tallin kokoonpanossa ei ole odottevissa ainakaan näillä näkymin muutoksia ensi kaudella.

Tallin valinnat eivät ole helppoja, sillä nykyisen Fernando Alonsosta ja Jenson Buttonista koostuvan kokoonpanon lisäksi McLarenin on päätettävä, mitä se aikoo tehdä ”juniorikuskiensa” Kevin Magnussenin ja Stoffel Vandoornen kanssa.

Magnussen menetti paikkansa kisakuljettajana viime kauden jälkeen, mutta talli on lupaillut hänelle paluuta. Vandoorne puolestaan on hallinnut GP2-sarjaa tällä kaudella vakuuttavasti ja jääminen täysin ilman F1-paikkaa ensi kaudella olisi mahdollisesti jo pieni ongelma 23-vuotiaalle.

– Kuljettajakysymys ei ole tällä hetkellä prioriteetti. Molemmilla kuljettajilla [Alonso ja Button] on sopimus kaudeksi 2016, Boullier kommentoi tilannetta lyhyesti SpeedWeekin mukaan.