Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo tallinsa pystyneen parantamaan autonsa rungon suhteen, vaikka alkukausi on sujunut tallilta mollivoittoisesti.

Paljon on puhuttu tallin moottorintoimittajan Renault’n kokemista ongelmista, ja siitä kuinka se vaikuttaa suoraan myös Red Bullin mahdollisuuksiin.

Hornerin mukaan tämä asettaa omat haasteensa autolle.

– Ongelma on siinä, että joudumme tekemään kompromisseja auton säätöjen kanssa. Olemme esimerkiksi jäljessä huippunopeuksissa, joten joudumme kikkailemaan siipien kanssa saadaksemme muita kiinni sillä osa-alueella. Se tarkoittaa kuitenkin, että poistumme optimialueeltamme, ja se vaikuttaa kielteisesti rengaskulumaan ja pitoomme, Horner toteaa Autosportille.

Horner ei silti vaivu epätoivoon.

– Edistymme kyllä koko ajan. Itse asiassa Bahrain oli meidän vahvin viikonloppumme.

Erityisesti Horner haluaa kehua tallinsa kuljettajaa Daniel Ricciardoa, joka on ajanut mukisematta, vaikka menestys on ollut kortilla.

– Hän ei ole yhtään erilainen kuin viime vuonna. Hänen käytöksensä, lähestymistapansa ja personaalisuuteensa ovat pysyneet muuttumattomina. Se on hieno asia kaikille. Hän ei paina päätään leukaan, ja se on erittäin hieno asia.