Mercedes-talli ajoi jälleen kaksoisvoittoon, mutta tallin kuljettajien Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin välillä tunteet ovat jälleen pinnassa.

Kilpailun aikana takana ajanut Rosberg valitti tiimiradioonsa Hamiltonin ajavan hitaasti edessään. Rosberg ajautui tämän seurauksena rengasongelmiin ja takaa puuskuttanut Sebastian Vettel pääsi uhkaamaan hopeanuolia. Talli ohjeisti Hamiltonia nostamaan vauhtiaan, jotta Rosberg ei kärsisi.

Kilpailun jälkeen Hamiltonilta kysyttiin, oliko hän ajanut tarkoituksellisesti hiljempaa jotta Rosberg joutuisi haasteisiin Vettelin kanssa.

– Minun tehtäväni ei ole huolehtia hänen kisastaan, Hamilton pamautti lehdistötilaisuudessa.

– Kontrolloin kisaa, sekä omaani että kokonaisuutta. Minun tarkoitukseni oli huolehtia omasta autostani. Nico ei úhannut minua kunnolla koko kisan aikana. Joten, ajoin vain kisaani ja rehellisesti sanottuna nautin siitä.

Rosberg oli vihainen Hamiltonille.

– On mielenkiintoista kuulla Lewis, että ajattelet vain itseäsi, etkä laisinkaan sitä miten se voisi vaikuttaa minun kisaani, Rosberg vastasi takaisin.

– Lewiksen hidastelu päästi Vettelin todella lähelle, ja minun täytyi puolustautua häneltä. Sen takia renkaani loppuivat kesken, joten olen erittäin pettynyt siihem, totta kai. Muuta sanottavaa minulla ei ole.

Hamiltonilta kysyttiin, haluaako hän vastata Rosbergin syytöksiin. Tällöin brittikuski toisti aiemmin sanomaansa.

– Ei ole minun asiani huolehtia Nicon kisasta. Minun tehtäväni on huolehtia omasta autostani ja tuoda se maaliin hyvässä kunnossa – ja juuri sen tein. Jos Nico olisi halunnut ohitseni, hän olisi voinut yrittää, mutta hän ei tehnyt niin.