Muistatko tämän klassikon: Hetki, jolloin jäämiehestä tuli jäätelömies

Kimi Räikkösen omalaatuinen kulttimaine on rakentunut lukuisista hauskoista hetkistä. Räikkönen ihastuttaa ihmisiä ympäri maailmaa suorasukaisella tyylillään, joka on F1-maailmassa erittäin harvinaista. Kimiä ei kiinnosta, mitä muut ovat hänestä mieltä.

Eräs klassisimmista Kimi-hetkistä koettiin kauden 2009 Malesian GP:n tiimellyksessä. Kilpailu oli keskeytetty punaisella lipulla, ja autot ohjattiin lähtösuoralle odottamaan mahdollista uusintastarttia. Räikkösen Ferrari oli kuitenkin keskeytyskuntoinen, joten Kimin osalta iltapäivä oli jo tuolloin ohi.

Televisiokamerat löysivät suomalaisen ottamassa rennosti, muiden vielä ollessa sateen armoilla.

”Icemanina” tunnettu Räikkönen saikin hetkeksi aikaa kannettavakseen ”Ice cream -man” -liikanimen, mutta onneksi ajan kuluessa suuri yleisö muistaa hänet ensinmainittuna.

Räikkösen jo palattua takaisin formuloihin on tapaukselle naureskeltu edelleen. Kimin entinen työnantaja Lotus naljaili hyväntahtoisesti Kimin jäätelöhimolle viime kauden viikonlopun aikana (uutinen).