Red Bullin tekninen johtaja, F1-mestariautoja 1990-luvulta lähtien kuin liukuhihnalta loihtinut Adrian Newey suunnittelee Milton Keynesin tallille vielä ensi vuoden F1-ohjuksen. Sitten Newey pienentää rooliaan F1:ssä ja keskittyy muihin projekteihin energiajuomajätin alaisuudessa.

Mikä vaikutus Neweyn tulevaisuudella on nelinkertaiseen maailmanmestariin Sebastian Vetteliin? Sitä spekuloi muun muassa Autosport-julkaisu.

– Sebastian ei tule ikinä puhumaan siitä missä kunnossa hänen sopimuksensa ovat, mutta hän on nauttinut valtavasta määrästä menestystä tallin kanssa. Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö hän tulisi pysymään tallissa vielä monia vuosia, tallipäällikkö Christian Horner sanoi lehdelle.

– Mielestäni sopimukseni on tarpeeksi pitkä… Katson lyhyellä tähtäimellä, jos kysytte minulta tulevaisuudesta juuri nyt, Vettel muotoili.

Saksalaisen sopimuksen pituudesta ei ole virallista tietoa, mutta kontrahdin uskotaan monissa lähteissä kattavan ainakin vielä kauden 2015. Sen jälkeen Vettelin on huhuttu siirtyvän Ferrarille.