Kauden kuuden ensimmäisen kisan aikana vain 17 pistettä kerännyt Ferrarin Kimi Räikkönen odottaa voivansa nousta vaikeuksistaan jälleen palkintokoroketaistoon. Hän kuitenkin sanoo, että kuluva kausi alkaa olla hänen kannaltaan paketissa.

– Vuosi ei ole ollut paras mahdollinen tähän mennessä, mutta olen varma, että voimme kääntää sen ympäri ja päästä siihen tilanteeseen, mihin me haluamme. Ei tänä vuonna, mutta tulevaisuudessa, Räikkönen sanoi BBC:n mukaan torstaina Montréalissa.

Ongelmat, joista suomalainen on kärsinyt kauden alussa, eivät sinänsä ole uusia hänen urallaan, hän sanoo.

– Olen käynyt läpi samoja ongelmia menneisyydessä. Kyse on siitä, miten ajaa ja ajotyyliä voi muuttaa hieman, mutta tietyt asiat eivät siltikään välttämättä toimi sinulle, Räikkönen selitti.

– Se asia, joka voi tehdä suurimman eron kuljettajille, ovat renkaat. Jos renkaita muutetaan ja auton nokka ei ole enää yhtä vahva, valtavan monta yksityiskohtaa on saatava kokoon asian korjaamiseksi.

– Olen varsin herkkä tietyillä osa-alueilla ja minulle näyttää muodostuvan vaikeuksia silloin, kun renkaiden saaminen toimimaan on vaikeaa.