Lewis Hamilton kertoi esikuvastaan: ”Keke Rosbergin menestys insipiroi minua”

© Kuva: Getty Images

Mercedes-tallikaverit Lewis Hamilton ja Nico Rosberg taistelevat tällä kaudella kaksistaan maailmanmestaruudesta ja miehet ovatkin MM-sarjassa rinta rinnan kun lähestytään kauden puoliväliä.

Rosberg otti sunnuntaina voiton Monacon GP:stä Hamiltonin ollessa kakkonen. Miesten välit ovat näyttäneet kireiltä eikä Hamilton mm. halunnut onnitella palkintokorokkeella kilpakumppaniaan.

Miehiä on siteerattu omien kotimaidensa mediassa tämän tästä toisiaan provosoivin kommentein, mutta he kertoivat ykstuumin Monacon lehdistötilaisuudessa kirjoitettujen kommentein olevan liioteltuja.

Hamiltonia on siteerattu BBC:n haastattelussa siten, että hän on vähätellyt Rosbergin nälkää voittoihin koska saksalais-suomalainen ajaja on tottunut jet-set-elämään Keke Rosbergin poikana. Hamilton halusi hieman tarkentaa kommenttia Monacon kisan jälkeen.

– Minulta kysyttiin kumpi meistä on nälkäisempi menestymään. Kysyt keneltä kuskilta vain, hän sanoo olevansa kaikista nälkäisin. Sanoin, että minun nälkääni menestyä on kasvattanut se, kun olen verrannut minun ja Nicon taustoja. Minulla on aina ollut halu menestyä ja elää F1-kuskin elämää, Hamilton kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Aikoinaan matkustin Nicon kanssa hänen isänsä lentokoneella. Käytimme heidän venettään ja kävin heillä kylässä. Minulla oli sellaisia kokemuksia ja sain niistä halua nousta joskus samalle tasolle elämässäni. Nicon isän menestys todellakin inspiroi minua saavuttamaan sitä menestystä, mihin olen nyt päässyt.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.