”Kimi Räikkönen on mikroskoopin alla”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin Kimi Räikkönen ei saa alkukaudesta huippuarvosanoja entiseltä F1-kuljettajalta Martin Brundlelta.

Kuten David Coulthard suorasukaisessa tekstissään, Brundle vaikuttaa vihjaavan tuoreessa Sky Sportsin verkkokolumnissaan, että Räikkösen nykyiset esitykset eivät riitä Ferrarille alkuunkaan.

Mies jäi Kiinan kisassa kahdeksanneksi vajaan minuutin tallikaveristaan Fernando Alonsosta, mutta ex-kuski sanoo, että kyseessä ei ole enää poikkeus.

– Kimi Räikkönen koki surkean kisan. […] Malesiassa Kimi näytti kesyttäneen uuden ratsunsa, mutta kaikkina muina aikoina vaikutti siltä, että hänellä ei ole ollut juuri aavistusta siitä, mitä auto tulee tekemään seuraavaksi, erityisesti jarrutuksissa, Brundle kuvailee.

– Kuten kaikki muutkin vakiintuneet ja korkeasti palkatut kuljettajat, hän on mikroskoopin alla tallipomojen toimesta, jotka katsovat kuinka hyvin paljon halvempi ja mediaystävällisempi uusikaarti pärjää.

Ainakin pisteissä, jos ei vielä aivan vauhdissa, lievän niskalenkin tallikaveristaan ottanut Williamsin Valtteri Bottas näyttää kuuluvan myönteisenä esimerkkinä Brundlen mainitsemaan nuoreenkaartiin.

– Valtteri Bottas ja Daniil Kvjat vakuuttavat edelleen kypsillä ja vahvoilla suorituksillaan. Heidän päänsä ja itsevarmuutensa vaikuttavat olevan kunnossa ja he osoittavat kaikkia tunnusmerkkejä pysymisestä mukana touhussa.


Katso galleriasta kuvat Alonson, Räikkösen ja Ferrarin viikonlopusta Kiinassa
.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.