Kimi Räikkösen suoritus raadeltiin – ”Jäämiehestä ruumiiksi”

Kuljettaja on juuri niin hyvä, kuin hänen edellinen kisansa, toteaa kansainvälinen lehdistö ykskantaan.

Ferrarin Kimi Räikkösen ja Fernando Alonson hämmentävän suuri vauhdillinen ero Kiinan GP:ssä on herättänyt ennakoitavan kärkkäitä kannanottoja.

Alonso otti kisassa peräti kolmannen sijan, joka oli kauden ensimmäinen podiumtulos Scuderialle. Räikkönen jäi 56-kierroksisessa kisassa tallikaveristaan jälkeen yli 50 sekuntia.

Alla poimintoja reaktioista Ferrarin sisäiseen kamppailluun viime viikonlopun koitoksessa. Katso galleriasta ylhäältä myös kuvat Alonson, Räikkösen ja Ferrarin viikonlopusta.

Auto Motor und Sport (Saksa):
– Alonso top, Räikkönen flop.

Daily Mail (UK):
– Alonso murskaa Kimin Ferrari-kaksinkamppailussa

AS (Espanja):
– Kimi Räikkönen, maailmanmestari ja kuljettaja, joka saattuu olemaan yksi planeetan loistavimmista, jäi yli viisikymmentä sekuntia espanjalaisesta. Jos joku kysyy, miksi Alonso on parhaista paras, näytä hänelle tämä data. Paljon muuta ei tarvita.

Marca (Espanja):
– Kimi oli tänään valovuosia jäljessä tallikaveriaan jäätyään 58 [sic] sekuntia jälkeen Fernandosta.

Peter Windsor, The Racer’s Edge:
– Fernando Alonso ajoi Kiinan GP:ssä mahdollisuuksien äärirajoilla, samalla kun hänen tallikaveriaan Kimi Räikköstä hidasti heikko huippunopeus – ”mitä helvettiä suoralla oikein tapahtuu!?”, hän kysyi lähdön jälkeen – polttoaineensäästön haittaama kisavauhti ja yleiset balanssiongelmat. Fernando ajoi niin hyvän kisan kuin yhdeltä formula ykkösten suurimmalta improvisoijalta voi ikinä nähdä.

Eurosport Italia:
– Ei voi jättää huomioimatta Kimi Räikkösen anonyymiä suoritusta. Suomalainen saapui punaisiin tarkoituksena luoda unelmajoukkue. Tällä hetkellä tulee kuitenkin melkein kaivattua Felipe Massaa. Jäämies on muuttunut ruumiiksi viimeisinä kuukausina. Mitä voikaan tapahtua tulevaisuudessa? Kimi oli poissaoleva jälleen kerran.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.