Torstaina talven toiseksi viimeisen testipäivänsä Ferrarin ratissa ajanut Kimi Räikkönen on saanut tehtyä testeissä lähes kaiken tarvittavan, vaikka suomalaisen kierrosmäärät ovatkin teknisten vaikeuksien takia jääneet tallitoveri Fernando Alonsosta.

– Ennen Sahkiristä lähtemistä olemme suunnitelleet, että ajan kisamitan ja se on ainoa asia mikä minulta puuttuu. Tänään [torstaina] päätimme keskittyä joihinkin monista asioista, joiden parissa meidän täytyy vielä työskennellä, Räikkönen sanoi.

– Mitä voin sanoa, on että olen mennyt tätä huonompienkin talvien läpi.

Ferrarin kotisivut kertovat, että toimittajajoukko uteli Räikköseltä jälleen mielipidettä siitä, että nykyään bensaa saa käyttää vain 100 litraa per kisa ja kuljettajat joutuvat säästelemään polttoainetta.

– Se on ollut jo vuosia niin, ettei voi ajaa täysiä startista maaliin. Ensin täytyi katsoa moottorien perään, sitten se oli renkaat. Ikinä ei purista 100-prosenttisesti jokaisella kierroksella, koska aina on jotain, mitä täytyy pitää silmällä. Tulemme myös tottumaan uuteen tilanteeseen, mutta meidän täytyy aloittaa kisaaminen ennen siitä huolehtimista, Räikkönen vastasi toimittajajoukolle.