Talvikauden toisissa F1-testeissä yhä ilmeisiä ongelmia kokenut moottorivalmistaja Renault myöntää olevansa selvästi jäljessä aikataulustaan.

Yhtiön hallintojohtaja Rob White sanoo Bahrainissa tehdyn kehitystä, mutta myös uusiakin ongelmia on ilmaantunut.

– Me olemme kokeneet joitain takaiskuja, mutta me olemme ehdottomasti kehittyneet ja ottaneet useita askelia eteenpäin. Muutokset ovat parantaneet voimanlähteen toimintaa autossa ja me olemme saaneet arvokkaita kilometrejä, White kommentoi testiviikon päätteeksi.

– Vaikkakaan me emme ole sillä luotettavuuden ja suorituskyvyn tasolla, jolla me haluamme olla, meillä on nyt vahvempi perusta työnteolle ja me kehitymme oikeaan suuntaan.

Moottorivalmistaja sanoo olevansa kehityksessä siinä pisteessä, jossa se olisi toivonut olevansa viimeistään tammikuun lopulla.

– Me olemme nyt sellaisessa asemassa, jonka me olisimme voineet hyväksyä puolivälissä Jerezin testejä. Me olemme ratkaisseet ongelmia ja löytäneet toisia, White selitti.

– Me olemme joitain viikkoja jäljessä siitä, missä me haluaisimme olla, ja käsitämme, että voimanlähteen täyden potentiaalin valjastaminen tulee viemään aikaa.