Formula ykkösten kauden 1964 maailmanmestari John Surtees pitää myös ensi kaudella hallitsevaa mestaritallia Red Bullia suurimpana suosikkina kaudella 2014. Toisena vahvana vaihtoehtona hän pitää Ferraria.

Sebastian Vettel on ollut erinomainen kaikilla osa-alueilla ja se tapa, jolla hän hyökkää on esimerkki kaikille nuorille kuljettajille. [Red Bullilla] täytyy olla mahdollisuus olla kärjessä, Surtees arveli NBC:n haastattelussa.

– Ferrarillakin on mahdollisuus uusien moottoreiden kehityksen vuoksi. En ole aivan varma, kuinka suhde [Fernando] Alonson ja [Kimi] Räikkösen välillä toimii. Se ei ole kokoonpano, jonka olisin välttämättä itse valinnut.

– Mutta joka tapauksessa he tulevat olemaan kärkikahinoissa, hän jatkoi.

Lupaavia kommentteja uuden aikakauden alla antanut Mercedes sen sijaan ei saa aivan yhtä varauksetonta luottamuslausetta Surteesilta.

– En pidä siitä, mitä olen nähnyt tapahtuvan Mercedeksellä; tämä temppuilu ja Ross Brawnin kaltaisten ihmisten lähteminen pois, britti sanoi.

– Mutta kaikesta huolimatta heillä on valtavat resurssit ja erittäin hyviä ihmisiä sekä kaksi erittäin kyvykästä kuljettajaa.