Jan Magnussen uskoo, että hänen poikansa, McLaren- ja F1-tulokas Kevin Magnussen, tulee menestymään kuninkuusluokassa sekä huipputallissa.

Poikkeuksellisen lahjakkaana pidetty Jan korvasi McLarenilla Mikä Häkkisen yhdessä kisassa 1995, joka jäi kuitenkin hänen ainoakseen tallissa. Kokonaisuudessaankin nyt 40-vuotiaan kilpa-autoilijan F1-ura oli lopulta lyhyt.

Tanskalainen sanoo asian jääneen hieman vaivaamaan häntä, mutta arvioi tarvinneensa enemmän sitoutumista. Kevin sen sijaan on toista maata.

– Toivoisin, että saisin toisen mahdollisuuden, mutta Kevin on nyt siellä, missä hän on, minun virheitteni ansiosta. Hän voi oppia niistä, Jan selitti The Guardianille.

– Hän on paljon kypsempi kuin minä olin 21-vuotiaana. Itse asiassa mitään yhteneväisyyksiä ei ole; hän työskentelee superkovaa ja on paljon minua suunnitelmallisempi. Minä tupakoin, en treenannut kunnolla, enkä ollut järjestelmällinen. En ollut valmis formula ykkösiin.