Schumin ex-tallikaveri: ”En voinut olla ajattelematta Ayrtonia, miksi tällaiset sattuvat kaikkein suurimmille?”

© Kuva: Getty Images

Michael Schumacherin tallikaveri kaudelta 1992, yksi nykypäivän arvostetuimpia F1-asiantuntijoita, Martin Brundle kommentoi Sky Sportsin sivuilla Schumacherin lasketteluonnettomuutta ja loukkaantumista.

– Michael rakastaa kilparatojen haastamista moottoripyörillä ja hän näyttää usein innoissaan uskomattomia laskuvarjohyppykuviaan kännykästään, Brundle sanoo.

Hän muistuttaa, että pitkän F1-uran ajanut kuljettaja ei vain yhtäkkiä voi lopettaa harrastuksiaan kuin seinään.

– Haasteita ja saavutuksia tarvitsee pitääkseen adrenaliinin virtaamassa. Mutta mitä minä olen lukenut, hän ei ottanut turhia riskejä laskettelurinteissä ja vaikuttaa siltä, että hän on ollut hyvin epäonnekas tällä kertaa.

Maanantain tiedotustilaisuudessa selvinneet yksityiskohdat toivat mieleen Ayrton Sennan – brasilialaismestarin, jonka kuolemasta tulee ensi vappuna 20 vuotta.

– Kun luin, että Michael sai iskun päänsä oikealle puolelle, en voinut olla ajattelematta Ayrtonia ja pohtimatta, että miksi tällaiset asiat sattuvat niin usein kaikkein suurimmille? Toivon ja odotan totta kai, että tällä tilanteella olisi paljon iloisempi loppu. Olen varma, että hänen kilpailullinen päättäväisyytensä ja kuntonsa antavat hänelle parhaan mahdollisuuden, Brundle toivoo.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.