Red Bullin uusi kisakuljettaja Daniel Ricciardo ei aio asennoitua tulevaan kauteen Sebastian Vettelin apukuljettajana.

Aussi kertoi Auto Motor und Sport -lehdelle ymmärtävänsä, että hänellä on tallin sisällä vastassa nelinkertainen mestari, mutta muistuttaa lajivalinnan olevan väärä, mikäli haaste vaikuttaa liian kovalta.

– Haluan lyödä kaikki muut. Onnistuuko se, on toinen kysymys. Mutta sen on oltava vähintääkin tahtotilana. Jokainen haluaa olla paras, Ricciardo sanoi.

– Jos auto toimii hyvin, kaikki odottavat [Vetteliltä] voittoja. Kukaan ei odota minun tulevan talliin ja lyövän ykköskuskia. Se vähentää paineita. Haluan oppia parhailta; katsotaan sitten miten asiat sujuvat.

Kysyttäessä, että miettiikö hän jo ensimmäistä paaluaan tai voittoa, mikäli auto niihin pystyy, 24-vuotias vastasi ei kierrellyt.

– Olisi mukavaa saada ne jo Australiassa. Mutta se on kenties hieman optimistista. Valmistaudun niin hyvin kuin suinkin mahdollista ja Melbournessa haluan olla paras mahdollinen Daniel.

– Avainasia on itsevarmuus. Jos ajaa huippuautoa, on oltava varma itsestään. Täytyy uskoa, että voi nousta podiumille ja voittoihin kun niihin tarjoutuu tilaisuus.