Kimi Räikkösen edustaman Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier vakuuttaa, että Romain Grosjeanin on jossain vaiheessa alettava täyttää korkeaa potentiaaliaan. Tällä kaudella pisteitä keränneistä kuljettajista ranskalaisella on heikoin saldo verrattuna tallikaveriinsa koko sarjassa.

Väite, että Boullier pitää GP2-mestaria tallissa puoliväkisin eturistiriidan vuoksi, ei pidä paikkansa, Lotus-pomo sanoo.

– Ihmiset sanovat tätä jatkuvasti, mutta minä en ole hänen managerinsa. Minä johdan nuoria kuljettajia kehittävää yhtiötä [Gravity Sports Management] Geniin [tallin omistajayhtiö] puolesta. On hyvin tärkeää tehdä tämä selväksi, Boullier sanoi Autosportille.

Grosjeanin nopeutta tyhjällä radalla ei kiistä kukaan. Tähän mennessä ”nopea-Grosjean” ja ”virheetön-Grosjean” ovat kuitenkin vaikuttaneet kahdelta eri kuljettajalta. Mikäli Lotus onnistuisi 27-vuotiaan potentiaalin täyttämisessä, heillä olisi käsissään voittaja.

– Jos onnistumme siinä, se oli urheilullinen jättipotti meille. Meillä olisi poikkeuksellinen kuljettaja, joka voisi voittaa meille kisoja ja mestaruuksia.

– Jos hän ei pysty siihen, sitten ei pysty. Mutta meidän on yritettävä, Boullier sanoi.

– Me emme tule tukemaan häntä vuosia, jos hän ei tuo tuloksia. Mutta suurin osa hänen haasteistaan on hänen korviensa välissä. Hänen on pidettävä päänsä pystyssä ja saatava sellainen kypsyys ja itsevarmuus, jota kuka tahansa mestari tarvitsee.