F1-sarjan kuljettajat kokoontuivat yhteydessä osakilpailujen johtajan Charlie Whitingin ja Pirellin kilpailujohtajan Mario Isolan kanssa keskustelemaan Silverstonen GP:n tapahtumista ennen viikonlopun Saksan osakilpailua.

Kokouksessa ajajat tekivät selväksi sen, etteivät he ole valmiita vaarantamaan henkiään jos renkaiden toimittaja ei pysty tuomaan turvallisia renkaita.

Ajajien yhdistys halusikin ilmaista syvän huolensa, mutta silti kuskien rintama aikoo lähteä normaalisti kisaamaan viikonloppuna.

– Luotamme siihen, että renkaisiin tehdyt muutokset tuovat toivottuja tuloksia ja ettei samanlaisia ongelmia esiinny Saksan GP-viikonlopun aikana. Olemme valmiita ajamaan autoilamme äärirajoille, kuten aina teemme. Sitä meiltä odotetaan tallin, sponsoreiden ja fanien osalta, kuljettajien tiedotteessa kerrattiin.

– Kuitenkin kuskeina olemme päättäneet niin, että jos vastaavia ongelmia ilmenee Saksan GP:n aikana, aiomme välittömästi keskeyttää kilpailun vältääksemme uudelleen kyseisen ongelman ja vaarantamatta niin kuljettajien kuin fanien elämän.

Kuskien puolelta muun muassa Ferrarin Felipe Massa on myötänyt mahdollisen toimenpiteen, mikäli ongelmia tulee eteen.