Pitkää F1-uraansa Motor Sport Magazinen tuoreessa podcast-haastattelussa muistellut David Coulthard sanoo pitävänsä McLaren-tallikaveriaan Mika Häkkistä yhtenä lajin historian nopeimmista kuljettajista.

Skotti kertoi myös näkemyksensä siitä, mikä oli puolestaan Häkkisen uran suuren kilpakumppanin, Michael Schumacherin vahvuus.

– Minusta Mika on yksi nopeimmista kuljettajista koskaan formula ykkösissä. Ei siksi, että hän oli hiukan minua nopeampi, mutta hän teki hyvin harvoin virheitä. Kimillä [Räikkönen] on itse asiassa iso annos samaa.

– Sitä en tiedä, onko Kimillä sitä viimeistä tippaa raakaa nopeutta, joka Mikalla oli, sillä ajoin heidän tallikavereinaan urani eri vaiheilla. Mutta Mikalla oli ehdottomasti erittäin hyvä nopeus.

– Minusta Mika oli kierroksella nopeampi kuin Michael, joka oli todella tasainen ja paremmassa kunnossa kuin Mika. Mikalla ei ollut koskaan sellaista kuntohuippua kuin Michaelilla eikä myöskään työmoraalia. Mutta hän oli joka tapauksessa poikkeuksellinen kilpa-ajaja.