Ex-kuljettaja: ”Valtteri Bottaksen talli on syöksykierteessä”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Martin Brundle pitää Valtteri Bottaksen ja Pastor Maldonadon edustaman Williams-tallin nykyistä tilannetta enemmän kuin vaikeana.

Williams ei ole kauden ensimmäisissä viidessä kilpailussa saavuttanut 11:nnettä sijaa parempaa tulosta ja mikäli sama jatkuu Monacossa, kauden 2013 alun pisteetön putki venyy pidemmäksi kuin edes historiallisen heikolla kaudella 2011.

Motor Sport Magazinen toukokuun podcastissa jutellut ex-kuski sanoo, että melko pienen perheyrityksen on vaikea saada tulosten heikkeneminen pysähtymään.

– Me kaikki varmaankin toivoisimme Williamsin pääsevän jälleen iskuun, erityisesti kun mietitään, mitä perhe on käynyt läpi viime aikoina, Brundle sanoi viitaten Sir Frankin vaimon Virginian poismenoon.

– Tämä on huolestuttavaa, koska kyseessä on syöksykierre: et saa sponsoreita, koska et saa menestystä, joten menetät avainhenkilöitä etkä voi sijoittaa T&K-toimintaan.

– Se on noidankehä ja minä pelkään, että Williams on syvällä tässä noidankehässä tällä hetkellä.

Brundle sanoi ”uskovansa”, että talli yritti saada Lotuksen entistä tekniikkapomoa James Allisonia palkkalistoilleen, mutta neuvottelut eivät johtaneet sopimukseen.

– Tiedän, että he yrittivät – korjaan uskon, että he yrittivät saada Allisonia, mikä olisi ollut aikamoinen kaappaus, ja he yrittävät saada avainhenkilöitä takaisin asemiin. Tallilta puuttuu avainainesosia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.