Marussialta Caterhamille kaudeksi 2013 siirtynyt Charles Pic ei kadu siirtoaan. Caterham on kuluvan kauden alussa jäänyt kilpakumppaninsa taakse suorituskyvyssä, mutta Pic ei myönnä asian olevan huoli pidemmällä aikavälillä.

– Minulla oli upea vuosi Marussialla, mutta olen nyt erittäin tyytyväinen Caterhamilla tänä vuonna ja tulevaisuudessa. Turhautuneisuutta ei ole, ranskalainen sanoi Autosportille.

– On olemassa osa-alueita, joissa meidän on kehityttävä, siinä kaikki. Meidän tehtävämme on korjata ongelmat ja ottaa askelia eteenpäin.

Pic sanoi, että hän ei odota suurta parannusta kilpailukyvyssä vielä seuraavissa parissa kisassa, sillä auton kilpailukyvyn parantaminen vaatii enemmän kuin vain parempia säätöjä. Uusia osia ei ole tiedossa Kiinaan tai Bahrainiin.

– Meidän on odottava jokunen kisa [päivityksiä], mutta minulla on luottamusta talliin. Uskon meidän voivan ottaa hyvän askeleen eteenpäin.

– Säädöillä voi auttaa renkaiden lämpötilan ja kulumisen suhteen, mutta sillä ei saavuteta sekuntia kierroksella, Caterham-kuski totesi.