Kimi Räikkösen hyvin läheinen ystävä on Toni Vilander.

Kaksikko on tuntenut toisensa jo pikkupojasta – Vilander ja Kimi kävivät myös armeijan yhdessä. Vilander on myös itse kilpa-ajaja.

Vilander tuntee siis erittäin hyvin Räikkösen ajotaidot – erityisesti kehuja tulee Kimin nopeasta sopeutumisesta.

– Kimi on Kimi. Sillä ei ole väliä, miten erilaisia autot, renkaat tai säännöt ovat. Ei siinä mene kuin pari kierrosta ja hän on heti sekunnin sisällä kärkimiehistä. Näin hän teki myös Lotuksella silloin alussa, Vilander kertoo Lotuksen verkkosivuilla.

Kahden vuoden F1-taukokaan ei tehnyt hallaa Räikköselle. Vilanderia ei ihmetytä Kimin viime kauden menestys.

– Olin enemmän yllättynyt Kimin paluusta kuin siitä miten hän ajoi viime kaudella. Kun hän lopetti, hän oli niin kyllästynyt Formula ykkösiin ja hoki ”ei koskaan enää”. Minusta on hyvä asia pitää etäisyyttä kaikkeen ja tehdä jotain täysin erilaista, kuten ajaa rallia.