Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier myöntää Mercedeksen Lewis Hamiltonin lauantaina tekemän Barcelonan testien tähän asti nopeimman kierrosajan vaikuttavaksi.

Hamilton kiersi radan aikaan 1:20,558, kun Lotuksella on vielä minuutti kaksikymmentäkaksi alittamatta.

– En sano, että olemme luottavaisia, mutta ei se huolenaihe ole, Boullier sanoi ESPN:n mukaan Mercedeksen kierrosnopeudesta.

– He ovat ehdottomasti kehittyneet. Mutta jos muistellaan viime vuotta, he olivat silloinkin kilpailukykyisiä alkukaudesta. Ei ole siis mitään syytä, miksi he eivät olisi kilpailukykyisiä jälleen Melbournessa tämän kauden alussa.

Ranskalainen lisäsi, että nähtävissä on kahdenlaisia autoja; sellaisia, jotka ovat nopeita kierroksella ja toisia, jotka taas ovat nopeita kisapituisissa stinteissä.

– On iso haaste seurata, että mitä tällä hetkellä tapahtuu, koska osa talleista osoitti hyvää vauhtia yhdellä kierroksella, ja erityisesti Mercedeksen auto oli nopea, Boullier sanoi.

– Mutta tarina erilainen, kun ajetaan raskaalla polttoainekuormalla kisasimulaatiota. Järjestys suorityskyvyn suhteen tulee kisassa olemaan erilainen kuin yhdellä kierroksella.