Kimi Räikkönen sanoo, että radalla ystäviä ei tunneta. Yksi syy tähän on se, että kauden 2007 maailmanmestari ei koe olevansa erityisen läheinen kenenkään kilpakumppaninsa kanssa.

– En vihaa ketään, mutta en ole myöskään kenenkään paras ystävä. Lopulta sillä ei ole väliä ketä vastaan ajaa. Jokaisen haluaa lyödä, Räikkönen sanoi Auto Motor und Sport -lehdelle.

Suhdettaan Red Bullin Sebastian Vetteliin Räikkönen sanoo hyväksi siinä määrin kuin suhde kilpakumppaneihin hyvä voi olla.

– Me olemme ystäviä kyllä, mutta kisassa sillä ei ole mitään roolia. Ehkä juttelen hänen kanssaan enemmän kuin muiden. Mutta edellisen kerran juttelin hänen kanssaan Brasiliassa viime kauden lopussa. Silloin onnittelin häntä, Räikkönen sanoo viitaten saksalaisen mestaruusjuhliin.

Lotus-kuski myöntää, että voitettuaan itse 19 kisaa sekä maailmanmestaruuden, vain uudet voitot suovat tyydytystä. Mitään helppoa ratkaisua parhaan suoritustasonsa saavuttamiseen ei ole.

– Ei siihen salaisuutta ole. Tarvitaan hyvä auto. Se on ensiarvoinen asia. Jos sellaista ei ole, mahdollisuutta voittoon ei ole.