Williamsin toimitusjohtaja Toto Wolff puolustaa kauden 2007 McLarenin vakoiluskandaalissa ryvettynyttä autosuunnittelijaa, Mike Coughlania.

Vuonna 2011 formula ykkösiin Williamsin kautta palannut Coughlan on ehtinyt nousta jo teknisen johtajan rooliin tallissa, joskin melko matalalla profiililla. Wolff sanoo nyt saksalaiselle Motorsport Magazinille, että valinta on ollut oikea.

– Hän on paras mies tehtävään. Minä en ollut mukana formula ykkösissä vielä 2007 ja se, mitä olet lukenut sanomalehdistä näistä niin kutsutuista skandaaleista, on ainoastaan jäävuoren huippu, jonka alapuolella on paljon enemmän, Wolff vakuutti.

– Mike on rehellinen, äärimmäisen älykäs ja teknisesti lahjakas mies, joka lankesi valitettavaan tilanteeseen. En halua sanoa asiasta enempää.

– Minusta meidän on päästävä eroon ihmisten tuomitsemisesta tuntematta asioiden taustoja. Tämä on se syy, miksi me – toisin kuin amerikkalaiset – olemme maa täynnä kateellisia ja persläpiä, Wolff tokaisia viitaten ilmeisesti britteihin.

– Mike on hieno ihminen sekä voimavara tallille ja minä toivon, että hän jatkaa osana Williams-tallia pitkän aikaa.