Sebastian Vettel sanoo Brasiliassa lauantaina varmistuneen mestaruutensa aiheuttavan yhä hämmennystä hänessä. Kuljettajien titteli oli jo kolmas perättäinen hänelle, mutta tunne oli yhä sanoinkuvaamaton.

– On jopa itselleni vaikea ymmärtää mitä tällä hetkellä liikkuu päässäni. Olen täynnä adrenaliinia ja jos tökkäisit minua nyt, en edes tuntisi sitä!, Vettel sanoi kisan jälkeen BBC:lle.

– Tämä on uskomatonta, mutta kaikkein tärkeintä on, että läpi kauden me uskoimme itseemme. Monet tekivät likaisia temppuja, mutta me emme antaneet sen häiritä ja kuljimme omaan suuntaamme. Kaikki jätkät puristivat loppuun asti.

– Me paransimme peliämme toisella puoliskolla kautta, mikä toi meidät takaisin mestaruustaistoon. Haluan kiittää koko tallia, koska yksikään meistä ei ole toista tärkeämpi. Me olemme ryhmä, joka taistelee vieri vieressä, emmekä toisiamme vastaan. Olen todella ylpeä siitä. Se on uskomatonta.