Lotus jatkanee ensi kaudellakin samalla parivaljakolla, vaikka Romain Grosjeanin sopimus on yhä julkistamatta.

Suomalaisässä Kimi Räikkösen jatkopahvi on jo selvillä, mutta jostain syystä Lotus on pantannut toisen kuskin nimeä. Tallipäällikkö Eric Boullier kehuu kuitenkin Grosjeania siihen malliin, että mies lienee ansainnut paikkansa myös ensi kaudella Kimin tallitoverina.

– Romain ajoi erittäin hyvin Intiassa ja pysyi poissa ongelmista. Koko kisan ajan hän puski kovaa eteenpäin ja teki joitain hyviä ohituksia. Verrattuna Korean GP:hen, jossa hänen täytyi olla erittäin huolellinen, Romain palasi taistelevalla asenteella, Boullier sanoo Lotuksen kotisivuilla.

– Se on hyvä asia. Grosjean on todellakin osoittanut, että hän ansaitsee paikkansa siellä, missä hän on.

Grosjeanin jatkokontrahtia voidaan odottaa tulevan viikonlopun Abu Dhabin jälkeen.