Williamsin F1-kuski Pastor Maldonado ei sulata vielä viime kaudella tallissa olleen Rubens Barrichellon kommentteja.

Barrichello on sanonut julkisuuteen, että Bruno Senna ja Maldonado eivät ole saavuttaneet sitä, mitä heidän autonsa mahdollistaa (lue uutinen).

Maldonadon mielestä ongelmat ovat muualla kuin Barrichellon mainitsemassa kokemuksen puutteessa.

– Rubens voi sanoa mitä hän haluaa. Hän ajoi Williamsilla kaksi vuotta ja tuolloin tulokset olivat paljon huonompia. Olen oppinut paljon häneltä – Rubens on todellinen ammattilainen ja F1-historian kokenein kuljettaja. Mutta nyt on vaikea arvioida, mitä hän olisi voinut saavuttaa autollamme tänä vuonna, Maldonado sanoo Japanissa kansainväliselle lehdistölle.

– Haluaisin voittaa kaikki kisat, mutta ei se niin mene. Ongelmat, joita olen viime aikoina kohdannut, eivät johdu ainoastaan kokemuksen puutteesta. En ole ollut kovin onnekas, sillä ongelmia on ollut sekä auton että tuomareiden kanssa.