Rubens Barrichello uskoo, että Williamsin kuljettajat Bruno Senna ja Pastor Maldonado eivät ole saavuttaneet sitä, mitä heidän autonsa mahdollistaa. Brasilialaistoimittaja Felipe Mottan haastattelema ex-Williams-kuljettaja sanoo, että grovelaistiimi voisi olla valmistajien sarjassa kuudentena tai jopa korkeammalla.

– Totuus on, että auto osoittautui erittäin kilpailukykyiseksi. He tekivät hyvää työtä sen kanssa ja saivat auton takaisin kärkipäähän, Barrichello sanoi brasilialaisen Jovem Pan -radiokanavan blogissa.

– Sääli on, että minusta heillä voisi olla ainakin kaksinkertainen määrä pisteitä nykyiseen verrattuna. Syynä pisteiden puutteeseen on kuljettajien kokemattomuus. He ovat nopeita, mutta eivät pysty täysin hyödyntämään käsissään olevaa laitteistoa.

Barrichello itse on tuonut kauden aikana toistuvasti esiin, että palaisi yhä mielellään formula ykkösiin. Moninkertainen osakilpailuvoittaja sanoi muun muassa Saksan mediassa kesällä, että Maldonado olisi parempi kuljettaja hänen vierellään.

Tällä kertaa hän ei lähde spekuloimaan sillä, että mitä hän itse voisi saada aikaan vuoden 2012 Williams-autolla.

– Sellaisessa ajatuksessa ei ole mieltä. Minä en aja autoa, enkä aio miettiä mitä voisi olla tai voisi olla olematta.